Συνταγή: Ντάκος
Υλικά:
1 παξιμάδι
1 τριμμένη τομάτα
Ελαιόλαδο
1/4 κρεμμύδι τριμμένο
Αλάτι, ρίγανη
Φέτα τριμμένη
1 ελιά
Εκτέλεση :
Βρέχουμε λίγο το παξιμάδι για να μαλακώσει. Ρίχνουμε λίγο λάδι (κατά προτίμηση ελαιόλαδο) και το περιλούουμε με την τριμμένη τομάτα προσθέτοντας και το αλάτι. Βάζουμε τη φέτα και ρίχνουμε ρίγανη και το κρεμμύδι από πάνω. Προσθέτουμε στο τέλος την ελιά για διακόσμηση. Σερβίρεται αμέσως.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου