Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Συνταγή: Ντάκος














Υλικά:

1 παξιμάδι
1 τριμμένη τομάτα
Ελαιόλαδο
1/4 κρεμμύδι τριμμένο
Αλάτι, ρίγανη
Φέτα τριμμένη
1 ελιά



Εκτέλεση :

Βρέχουμε λίγο το παξιμάδι για να μαλακώσει. Ρίχνουμε λίγο λάδι (κατά προτίμηση ελαιόλαδο) και το περιλούουμε με την τριμμένη τομάτα προσθέτοντας και το αλάτι. Βάζουμε τη φέτα και ρίχνουμε ρίγανη και το κρεμμύδι από πάνω. Προσθέτουμε στο τέλος την ελιά για διακόσμηση. Σερβίρεται αμέσως.

Kiss 92,9 Fm www.kiss.gr

  © Free Blogger Templates Blogger Theme by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP